avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită firma de recuperatori
Discuție deschisă în Executare silită

firma de recuperatori

buna ziua.am primit o scrisoare de la o firma de recuperatori ca ma convoaca la concilierea directa la sediul lor din bucuresti,eu sunt din baia mare nu am avut posibilitatea de a ma prezenta la ei la sediu.daca nu mam prezentat la sediul lor ei ce pot sa faca mai departe pentru a putea sa isi recupereze bani care mai am eu de achitat adica suma de 2.543.01.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:35, 7 Mai 2012
NU ati precizat cioncret natura sumei de recuperat
Teoretic daca ati fost convocat la conciliere ,nu ati dat curs,exista posibilitatea ca firma de recuperari sa desfasoare etapele si procedura legala de executarea supra bunurilor dvs in evidenta mobile/imobile/conturi drepturi salariale prezente si viitoare pana la concurenta debitului neachitat in termenul stabilit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-va rog mult un raspuns urgent ion g ion g am girat un credit la o soc.cu ipoteca apartament.am primit somatia unde spune ca sant obligata la plata sumei de .......mult mai mare decat val.apart.meu si ... (vezi toată discuția)
Executare silita deyutza88 deyutza88 executorul judecatoresc trimite intai instintarea ca face oprire pe salariu sau o face fara sa stie persoana? e obligat sa ne cheme la biroul sau sa ne anunte ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati in cazul in care nu am mai platit rata la un credit? radu81 radu81 am un credit de nevoi personale din 2007 la care am platit ratele pana in 2009 septembrie si cind am vrut sa dau rata la banca mi sa spus ca nu mai apare ... (vezi toată discuția)