avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce pot pati in cazul in care nu am mai platit rata la ...
Discuție deschisă în Executare silită

ce pot pati in cazul in care nu am mai platit rata la un credit?

am un credit de nevoi personale din 2007 la care am platit ratele pana in 2009 septembrie si cind am vrut sa dau rata la banca mi sa spus ca nu mai apare numele meu ca datornic,avusesen intarzieri mai multe dar nu am primit nici o notificare din partea banci pana in prezent iar acuma am primit o notificare din partea unei firme de recuperare sa restitui creditul 14000 euro dar nu vor in mai multe rate si eu posibilitatea sa il achit integral nu am propietate nu am nimic nici casa nici masina si nu am un venit lunar mare decat 6oo de ron,ce poate sa imi faca?multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 18:15, 21 Aprilie 2011
Recuperatorul in interesul de recuperare debit poate sa desfasoare procedura de executare silita a bunurilor dvs mobile/imobile/drepturi de natura salariala -pana la concurenta sumei datorate
s-a cesionat creanta.
Incercati sa va intelegeti cu firma de recuperari creante.
Faceti totul in scris.
pai felicitare nu primesti... ceva dobanzi si penalizari mai mari..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita si cesionare creanta? creatorz creatorz Buna ziua. Am obtinut un credit de nevoi personale la banca pe 5 ani.Timp de 4 ani am platit rata integral dupa care am fost disponibilizat si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita-prescriptie ioana71 ioana71 Buna ziua. Am avut un credit luat la un IFN si la care am platit ratele pana in 2009. Acest IFN a cesionat creditul unei firme de recuperari creante. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)