avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... telefonia mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

telefonia mobila

Buna ziua.am si eu o problema legata de telefonia mobila.acum de cateva luni am primit o hartie de la o firma de recuperatori cum ca am de plata 1200 la telefon facura restanta din 2009 + 1300 mili penalizari total 2500 mili .......... deci ultima hartie de la ei a fost ca ma convoaca la ei la sediu in bucuresti cu un consilier de la firma respectiva pentru a ajunge la o solutie.eu nu am avut cum sa ma duc la ei la sediu fiind din maramures si de atunci fiind respectiv 2 luni de zile nici un telefon si nici o hartie.ce se poate intampla mai departe?ma pot da in judecata?ce se poate intampla daca ma dau in judecata?VA ROG SA IMI RASPUNDETI
Cel mai recent răspuns: DUMITRU SI PARANIAC SCPA , Avocat 20:34, 1 Iunie 2012
este foarte posibil sa fiti chemat in judecata pentru recuperarea creantei datorate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de recuperatori-conciliere directa ale20122 ale20122 Buna ziua.mia venit acasa o hartie cum ca [firma] ma convoaca la conciliere directa la ei la sediu ce se poate intampla daca nu ma prezint?nu am bani sa ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperatori camyy2012 camyy2012 Buna ziua.am la o firma de recuperatori un fost abonament din 2009,mai aveam de platit suma de aprox 500ron,pana acum 2 luni mia tot venit acasa tot felu de ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere deutza 93 deutza 93 as dori un insistent ajutor pentru urmatoarea problema:in perioada 2003-2006 am acumulat la intretinere o datorie de 6700 lei si o penalitate de 1500 lei in ... (vezi toată discuția)