avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... amenintari din partea sotului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

amenintari din partea sotului

Ma ameninta ca nu ma mai lasa sa intru in casa! decat cu politia! Imi spune ca nu am nici un drept acolo!

Situatie este in felul urmator: Eu am o gars. proprietate dinainte de casatorie, el are o gars. chirie la stat obtinuta inainte de casatorie. La momentul casatoriei, acum 14 ani, ne-am mutat in gars. lui, fiind mai mare, eu avand si acum in buletin adresa garsonierei mele. Am un copil de 3 ani si jumatate, , sotul nu a fost de acord sa-l dam la gradinita de 2 ani sau mai tarziu, am ajuns pana acum si copilul nu merge la gradinita inca, din acest motiv am stat cu copilul cand eu, cand el si mai venea mama mea. Cand sta acasa cu copilul efectiv ma tortureaza psihic, ba ca nu-mi raspunde la tel. , seara cand ajung acasa spune ca el nu mai sta cu copilul ca nu-l mai intereseaza, si asta de 1 an si jumatate. Copilul deja este afectat, nu vrea sa stea intre copii...este speriat... vrea numai in casa... si asta pentru ca el, sotul, nu a vrut niciodata sa mergem impreuna , sa iesim nici macar la cumparaturi.... cand sta acasa cu copilul nu-l scoate nici macar in parc.... Ce sa fac ?
Faceti o sesizare la Autoritatea Tutelara de care apartineti...sau...exista si DIVORTUL (desi nu incurajez acest lucru, uneori e singura solutie pentru a va regasi linistea)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor, ancheta sociala razvancococi razvancococi Buna ziua, am o intrebare cu privire la autoritatea tutelara. Sunt in proces de divort cu sotia, ea parasind domiciliul din luna iulie 2015 ,noi avand un copil ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca tatal sa isi viziteze fiica numai in prezenta mea, a mamei? DREX DREX Buna ziua, ma numesc Camelia, am 40 de ani si acum 5 ani am cunoscut un om deosebit, ziceam eu, dupa aproape un an ne-am casatorit. Sotul meu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume irina_georgeta irina_georgeta am si eu o problema,va rog sa ma ajutati.am un copil din prima relatie,nu am fost casatoriti niciodata,copilul ii poarta numele,doar atat,caci niciodata nu l-a ... (vezi toată discuția)