avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titluri de proprietate: cum recuperez terenurile care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titluri de proprietate: cum recuperez terenurile care au fost trecute gresit in titlul de proprietate care a fost anulat?

Buna ziua!
Bunica mea a decedat in 1995. Pe numele ei s-a emis in 1998 un titlu de propietate care cuprinde casa, gradina, terenuri agricole.
Este in derulare intabularea casei pe baza acelui titlu si a certificatului de mostenitor din 1995.
Mai sunt cateva terenuri care i-au apartinut, dar au fost trecute in mod gresit pe titlul de propietate al altei persoane. Acel titlu gresit a fost anulat in instanta.
Trebuie ceruta emiterea unui titlu de proprietate suplimentar si deci vor fi valabile ambele in final?
Ma intereseaza cum se pot recupera acele terenuri.
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2012
Usgen, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 13:02, 3 Aprilie 2012
Daca cel gresit a fost modificat in instanta, in baza hotararii judecatoresti, trebuia modificat titlul respectiv, sau trebuia emis altul potrivit hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)
As dori un ajutor intr-o problema juridica neag luminita neag luminita socrul meu are o sentinta prin uzucapiune pe un teren si o casa din lemn din anul 1967. pe acelasi teren mai construieste o casa cu toate avizele de la ... (vezi toată discuția)