avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Rebilitare acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Rebilitare acoperis bloc

Va rog sa-mi transmiteti ce acte si cui ar trebui sa ne adresam daca dorim sa reabilitam acoperisul blocului partial (numai pe o scara) - blocul avand 2 scari.
In prezent blocul este acoperit cu tigla si dorim acoperire cu tabla (lindab, etc).
- Necesita acordul celorlati locatari , de pe scara cealalta ?
- Necesita proiect ?
Cel mai recent răspuns: pincguinul , utilizator 12:03, 5 Aprilie 2012
Discutati necesitatea schimbarii acoperisului in comitetul executiv. Daca membrii comitetului considera ca este necesara aceasta reparatie, o sa cuprinda propunerea in bugetul de venituri si cheltuieli ce va fi aprobat de adunarea generala.
Daca necesita sau nu acordul scarii vecine, depinde de forma acoperisului si daca scara vecina este sau nu in aceeasi asociatie cu dumneavoastra.
In functie de cat de mult se modifica forma, materialul, culoarea..., trebuie sau nu trebuie proiect, aprobari de la primarie...
Daca ajungeti la hotararea de a face lucrarea, contactati firme de profil care sa faca divize de lucarari. Pe baza unui asemenea deviz de lucrari, selectat de comitetul executiv, mergeti la primarie si solicitati autorizatie. Este posibil sa vi se elibereze autorizatia fara alte formalitati (proiect, studii...), fiind o lucrare care nu schimba mult forma, aspectul...

Dar este acelasi acoperis pe care voiati sa-l reparati acum doi ani sau altul?
Cititi mesajul urmator:
www.avocatnet.ro/content/for...
Da, vorbim despre acelasi acoperis, nu dorim sa schimbam forma ci numai materialul si culoarea vom merge pe maron , pentru a fi apropiata culorii tiglei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare locuinta maryag maryag daca cineva doreste sa renoveze o locuinta ,mai exact schimba acoperisul care este foarte deteriorat,are nevoie de proiect daca in locul tiglei va pune alt ... (vezi toată discuția)
Acoperis imobil clau2016 clau2016 Buna ziua! In imobilul in care locuiesc un proprietar a inlocuit acoperisul din tigla cu tabla fara proiect. Lucrarea a realizat-o in 2014. La data curenta, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli reparatie acoperis Maricica2 Maricica2 Am un apartament de vacanta intr-un bloc P+4 locuit mai mult de bucuresteni. Pe tronsonul meu proprietarul de la etajul 4 a decis ca trebuie reparat ... (vezi toată discuția)