avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită societate nebancara
Discuție deschisă în Executare silită

societate nebancara

Am o problema! in 2006 am achizitionat prin euroline (in rate) de la Altex o camera video achitand-o in nov. 2007. Pe cardul care-l aveam am avut limita de credit de 9 mil. In decurs de 2 ani am depus, mai mult decat eram datoare.Surpriza!! ce-i de la euroline ma terorizeaza cu telefoanele, de dimineata si pana noapte spunandu-mi ca sunt datoare cu 24 mil. Pt. ca nu ma gaseau, au indraznit si au sunat la un vecin, la un coleg, etc. Au ei acest drept? I-am rugat sa-mi trimita istoricul platilor dar...nimic. Cum ar trebui sa procedez? le-am explicat ca sunt intr-o situatie financiara foarte proasta si nu pot plati acuma, dar ei au spus ca pana nu achit ma vor suna mereu.
Cel mai recent răspuns: George , Avocat 13:52, 27 Noiembrie 2008
Solicitati-le , in scris, sa va remita un extras de cont, pentru a vedea exact ce plati ati efectuat si cum s-au calculat dobanzile, penalizarile.
Cred ca ar trebui evitata o corespondenta scrisa cu ei, pentru a nu fi interpretata ca recunoastere si cauza de intrerupere a prescriptiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card euroline sabou sabou Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca a mai intalnit cineva urmatoarea situatie si daca da cum s-a rezolvat: am cumparat de la Altex prin card euroline ... (vezi toată discuția)
Cerere de emitere card reprezinta contract? adryan_ss2 adryan_ss2 Buna ziua,in ianuarie 2005 am facut un asa zis \"credit cu buletinul\" pe 5 ani prin care am achizitionat un produs.Pretul la raft era 1200 lei ,pretul total ... (vezi toată discuția)
Card credit Ioanam2010 Ioanam2010 Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta: am avut un card de credit la Banca, datorii...rate neplatite...etc. In luna februarie 2012 ... (vezi toată discuția)