Va salut cu respect ! :)
In anul 2010 am vandut un autoturism prin contract de vanzare-cumparare,am radiat-o de la fisc iar obligatia cumparatorului era ca in termen de 30 de zile sa o inmatriculeze pe numele sau.Tin sa precizez ca am pierdut legatura cu noul propietar,iar astazi 03.04.2012 am primit o
surpriza :)) amenda pe numele meu pt rovinieta din data 7.11.2011,asta inseamna ca masina nu a fost inmatriculata nici pana in prezent.
Cum trebuie sa procedez pt a evita amenda deoarece masina nu-mi mai apartine. Va multumesc anticipat.
Din pacate, apar tot mai multe situatii de acest gen...formulati o plangere impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei in termenul legal de 15 zile de la comunicare la instanta pe raza careia a fost constatata fapta si solicitati anularea procesului-verbal si a amenzii aplicate pe motiv ca masina nu va mai apartine, urmand a face dovada in acest sens; plangerea urmeaza sa o intemeiati pe prevederile OG 2/2001 privind regimul juridic al contraventiei (cu modificarile si completarile ulterioare); sunteti scutit de plata taxei de timbru. Mult succes!
Amenda rovinieta
acn
Bună ziua,
Am o nelămurire și va rog mult sa ma ajutați.
În 2011 am vândut o mașină pe care nu am radiat o de la politie, doar de la Fisc.
Anul ... (vezi toată discuția)