avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... construire abator pasari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

construire abator pasari

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este eligibila construirea unui abator pasari de mica capacitate prin Masura 123 de catre o societate comerciala cu obiect principal de activitate Comerţ cu ridicata nespecializat cod CAEN 4690 .
Este obligatorie realizarea activitatilor - Creşterea păsărilor – cod CAEN 0147
- Prelucrarea si conservarea cărnii de pasăre Cod CAEN 1012 anterior depunerii proiectului? Sau acestea se vor dezvolta ca urmare a realizarii proiectului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:38, 4 Aprilie 2012
In primul rand trebuie sa adaugati la ONRC codurile caen care va intereseaza in ideea de dezvoltare.Infunctie de ce anume presupune constructia unui abator trebuie sa faceti un plan de afaceri, studii de fezabilitate, memoriu tehnic,economic justificativ ca sa vedeti daca aveti sustinerea proiectului prin forte proprii in procent de 50%.
Cititi detalii aici:
[ link extern ] /
Nu trebuie sa fi desfasurat activitatea anterior depunerii proiectului.
Detalii va pot oferi si cei de la OJDRP
Celelalte coduri CAEN sunt activitati secundare, sa inteleg ca se poate realiza un astfel de proiect?
Da, se poate realiza, sub rezerva documentarii la OJDRP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene iulia1970 iulia1970 Doresc sa infiintez o societate pentru producerea produselor traditionale (pastrama, afumaturi, carnati, etc) dupa retete inedite, in mediul rural. Materia ... (vezi toată discuția)
Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)