avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI EUROPENE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI EUROPENE

Doresc sa infiintez o societate pentru producerea produselor traditionale (pastrama, afumaturi, carnati, etc) dupa retete inedite, in mediul rural. Materia prima o voi achizitiona de la crescatorii de animale. Care sunt pasii pentru a infiinta aceasta societate si daca se pot accesa fonduri europene?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:49, 11 Septembrie 2012
Pasii de urmat pentru deschiderea unei societati comerciale ii gasiti aici:
[ link extern ]

Masura prin care se pot accesa fonduri pentru aceasta activitate este masura 123 a PNDR.
"Creşterea valorii adăugate a produselor agricole şi forestiere"
[ link extern ] /
Activitatea ce o doriti finantata face parte din grupa 10 a Codului CAEN:
10 Industria alimentara :
101 Productia, prelucrarea si conservarea carnii si a produselor din carne
1011 Prelucrarea si conservarea carnii
1012 Prelucrarea si conservarea carnii de pasare
1013 Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasare)
Dar am inteles ca nu mai este deschisa aceasta Masura. Am dreptate?
Momentan nu este deschisa, dar pregatirea acestei activitati solicita timp pentru ca in momentul in care aceasta se va deschida sa puteti depune proiectul.
Trebuie sa aveti in vedere spatiul, utilitatile,avizele necesare.
Cititi despre aceasta masura aici:

[ link extern ] /
Mai trebuie avut in vedere faptul ca in cadrul acestor fonduri se aplica principiul rambursarii.
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Daca incep sa fac actele de acum si masura se va deschide in martie 2013 vor mai fi valabile?
Dvs faceti actele de infiintare, debutati afacerea iar in momentul cand se lanseaza masura puteti sa va dezvoltati, nu inteleg ce anume nu mai poate fi valabil.
Cel mai indicat este sa cititi ghidul solicitantului pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire abator pasari twisted111 twisted111 Buna ziua, As dori sa stiu daca este eligibila construirea unui abator pasari de mica capacitate prin Masura 123 de catre o societate comerciala cu obiect ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene oanalorena oanalorena pt.infiintarea unui atelier optica ca pfa pot accesa fonduri ue -in mediul rural (vezi toată discuția)
Infintarea unei firme lenutabojan lenutabojan Lucrez in domeniul contabilitate si as dori sa stiu ce acte sant necesare pentru deschiderea unei firme in domeniul cresterii pasarilor si care sant ... (vezi toată discuția)