avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Infintarea unei firme
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Infintarea unei firme

Lucrez in domeniul contabilitate si as dori sa stiu ce acte sant necesare pentru deschiderea unei firme in domeniul cresterii pasarilor si care sant conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc ca sa fie deschisa acasa la tara sau daca se pot accesa fonduri pentru acest domeniu.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:36, 22 Mai 2012
Puteti accesa fonduri UE pentru constituirea si functionarea unei microferme.
Ca organizare, puteti deschide o societate care are ca obiect de activitate 0147 - cresterea pasarilor.
Ca si conditii sunt cele cu privire la cresterea pasarilor, inmultire, sacrificare.
Masurile 112 si 141 pot fi accesate daca indepliniti conditiile:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare pfa: crescatorie prepelite IULIAN_32 IULIAN_32 Buna ziua, sunt crescator de prepelite, si doresc sa comercializez ouale in magazine .As dori sa imi sugera-ti ce sa imi infiintez( PFA. , AF. sau SRL) si daca ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru microintreprinderi florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pot obtine finantare nerambursabila pentru infiintarea unei microferme pentru cresterea gainilor ouatoare? Ma gandeam la o finantare 100%, fara ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru sera de flori lennu lennu va salut! sunt producator de flori in ghiveci. in prezent produc si comercializez in baza certificatului de producator. ce fond pot accesa pt ridicarea ... (vezi toată discuția)