avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna seara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna seara

Fiul meu are o firma cu activitatea suspendata pana la data de 26 04 2012, am dori sa o desfintam si va solicitam , daca se poate, sa ne spuneti pasi ce trebuiesc facuti si cam ce suma de bani ar costa. Va multumim.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:41, 3 Aprilie 2012
Puteti sa o radiati prin procedura dizolvarii - lichidarii voluntare. Pasii pe care trebuie sa ii faceti si documentele necesare le gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 45.
Costuri aproximative 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl cu activitate suspendata Bedreaga Mihai Bedreaga Mihai Am o societate comerciala cu activitatea suspendata la cerere din 01.07.2009. Ce trebuie sa fac pentru dizolvare si repartizarea patrimoniului, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma ANELIA ANELIA Buna ziua , Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)