avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu activitate suspendata

Am o societate comerciala cu activitatea suspendata la cerere din 01.07.2009. Ce trebuie sa fac pentru dizolvare si repartizarea patrimoniului, avand in vedere ca sunt asociat unic?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:28, 3 Septembrie 2012
mergeti la Registrul Comertului si veti fi indrumat pas cu pas.
Urmati procedura dizolvarii - lichidarii voluntare si radierii din evidentele registrului comertului, reglementata de art. 235 din legea nr. 31 / 1990. Pasi pe care trebuie sa ii urmati ii gasiti pe site-ul registrului comertului - formalitati - persoane juridice - pct. 45.
Costuri aproximative 400 lei ambele etape.
Daca intocmiti actele la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului va mai costa 100 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma ANELIA ANELIA Buna ziua , Am o firma care a fost suspendata 3 ani , expira suspendarea in aprilie 2012 , in perioada de suspendare a beneficiat de regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Buna seara Mviorica Mviorica Fiul meu are o firma cu activitatea suspendata pana la data de 26 04 2012, am dori sa o desfintam si va solicitam , daca se poate, sa ne spuneti pasi ce ... (vezi toată discuția)