avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului daca sunt angajat cu CIM si am o II?

buna seara.....se poate primi indemnizatia de crestere a copilului daca sunt angajat al unei societati comerciale cu carte de munca pe perioada nedeterminata, si in acelasi timp detin si o intreprindere individuala?...multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:32, 4 Aprilie 2012
Da, se poate asa ceva ... in acest sens, se vor cumula veniturile obtinute in calitate de salariat si cele obtinute ca titular al I.I.
multumesc
Dar pentru a primi indemnizatia pentru CCC trebuie sa suspendati si CIM si activitatea intreprinderii individuale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri ca ii in timpul concediului de crestere copil! roxanne^^ roxanne^^ Va rog sa-mi spuneti daca in concediu de crestere copil fiind, pot inregistra venituri in cadrul Intreprinderii individuale pe care o detin. Mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru un salariat care detine si o intreprindere individuala bianca38 bianca38 Buna ziua, sunt insarcinata in 4 luni si sunt angajata la o societate comerciala, in paralel detin si o intreprindere individuala. Intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil 2016 simonadunareanu simonadunareanu buna ziua! cum se calculeaza indemnizatia crestere copil in cazul in care 5 luni am fost in concediu crestere copil 1200 ron si ultimele 7 luni cu salariu ... (vezi toată discuția)