avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinere certificat deces
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinere certificat deces

acum 20 ani m-am despartit de fosta sotie. nu si legal. certificatul de casatorie a ramas la ea. nu am mai avut nici o legatura cu ea. in toti acesti ani nu am divortat nici eu , nici ea. anul trecut a decedat deci sunt VADUV. eu vreu sa ma casatoresc , numai ca am nevoie de certificatul de deces al fostei sotii.
INTREBARE: cum fac rost de duplicate ale certificatelor de casatorie si de deces , daca eu am domiciliul stabil in TIMIS si atat certificatul de casatorie , cat si cel de deces sunt emise in IALOMITA! se poate sa cer duplicatele la autoritatile din timisoara , urmand ca acestea sa comunice in celalalt judet? daca da, la care anume? mentionez ca acum vreo 10 ani , am cerut la primaria din timisoara un duplicat al certificatului meu de nastere si mi l-au adus ei din SLOBOZIA. va rog sa ma indrumati! care sunt pasii care trebuie facuti? MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 18:24, 4 Aprilie 2012
Solicitati eliberarea duplicatelor documentelor la serviciul de stare civila de domiciliu .
Va prezentati la starea civila de la locul dvs.de domiciliu cu buletinul in original si 2 copii si cu 2 timbre fiscale de 2 lei. Veti completa doua cereri una pentru certif.de casatorie si alta pentru certif.de deces. Veti motiva ca certif.de casatorie a ramas la sotie de care ati fost despartit in fapt de 20 de ani iar cel de deces a fost ridicat de o persoana necunoscuta dvs.In 2 saptamani veti pridica certificatele. Casa de piatra!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vaduva in strainatate nadia82 nadia82 buna ziua, situatia mea este urmatoarea, am fost casatorita cu un cetatean kosovar, dar despartita de el de multi ani, totusi am ramas casatoriti in acte, acum ... (vezi toată discuția)
Incheierea casatoriei eugen2002 eugen2002 Buna ziua Am nevoie de anumite informatii in legatura cu incheierea casatoriei, eu-vaduv cu domiciliul pe cartea de identitate in petrila jud ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate hans70 hans70 buna ziua ,sunt vaduva de 2 ani ,si am certificatu sotului de deces si casatorie ,intrebarea este ca eu sunt in elvetia si urmeaza sa ma casatoresc ,mai ... (vezi toată discuția)