avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in strainatate

buna ziua ,sunt vaduva de 2 ani ,si am certificatu sotului de deces si casatorie ,intrebarea este ca eu sunt in elvetia si urmeaza sa ma casatoresc ,mai trebuie certificat de celibatar daca eu am cum sa dovedesc ca sunt vaduva si am certificatu de deces a fostului sot ,si certificatu de casatorie a fostului sot va multumesc:O
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:08, 30 Noiembrie 2013
Ar trebui sa va fie suficient certificatul de deces insa intrebati la reprezentantii autoritatilor elvetiene in fata carora va veti casatori ce trebuie sa contina dosarul. Daca veti avea nevoie si de documente din tara le puteti obtine prin ambasada noastra.
Certificatul de cutuma este obligatoriu. Certificatul se elibereaza de starea civila de la locul inregistrarii nasterii dvs.Fie va prezentati personal la starea civila de la locul de domiciliu din Romania, fie la starea civila de la locul de nastere pentru a merge mai repede, fie imputerniciti o persoana care sa va solicite si sa va ridice certificatul, anexa 9 din tara, fie mergeti la ambasada sau consulat si solicitati personal autoritatilor romane sa va elibereze adeverinta de cutuma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in germania micatalin71 micatalin71 As dori sa imi spuna si mie cineva ce inseamna urmatorii termeni: 1. declaraţia de celibat 2. certificatul de celibat 3. Certificatele de stare civilă ... (vezi toată discuția)
Certificat de celibat pentru casatorie in elvetia odri odri buna .am o intrebare pentru a face o casatorie in Elvetia.am nevoie de Certificat de celibat din Bucurest.la moment nu am posibilitate sa merg in RO.pot sa ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de celibat ema05 ema05 Va rog cu respect sa ma lamuriti in legatura cu doua aspecte. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si mi s-au cerut un certificat de cutuma si unul ... (vezi toată discuția)