avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Certificat digital ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Certificat digital ANAF

Buna ziua,

Ma gandesc sa achizitionez un certificat digital pentru mine ca persona fizica. Il pot folosi si pentru a depune declaratii online pentru SRL-uri si PFA-uri? Mentionez ca am studii economice, dar nu sunt contabil.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:31, 4 Aprilie 2012
Puteti sa achizitionati certificatul pentru semnatura digitala. Transmiterea declaratiilor nu impune sa aveti o anumita pregatire profesionala sau calificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl sau pfa pentru contabilitate asociatie de proprietari Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Pentru a tine contabilitatea la o asociatie de proprietari ce imi recomandati sa imi infiintez: un SRL sau o PFA? Si as vrea sa imi spuneti si ce pasi ar ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala si dreptul aplicarii acesteia cristina_71 cristina_71 Buna ziua. Intrebarea mea este daca sunt angajata cu cim la un srl, am dreptul de semnatura digitala a declaratiilor depuse online, sau mai este nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)