avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inscris autentic?!-decizie nula?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inscris autentic?!-decizie nula?!

O decizie de concediere cu art.65cm trebuie sa contina conform art 74 alin d si lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate,mai ales ca inainte de concedieri firma a efectuat angajari de necalificati?.
-pe decizia mea sunt unele adaugiri contrare unui act administrativ-in coltul de jos scrie refuza sa primeasca si sunt mai multe semnaturi .
-prima data mi sa dat o copie cu aceste adaugiri si nu originalul.
-dupa 46 de zile mi sa comunicat originalul deciziei dar nu era identic cu copia.
-firma poate emite mai multe originale de decizie?.
-desi ca conditie a pluralitatii nu este mentionat nicaieri nr de exemplare originale,aceasta facind ca inscrisul respectiv sa fie nul.
*Aceste motive -lista locurilor de munca...
-adaugiri contrare...
-termenul de 46 zile..
-nerespectarea conditiei pluralitatii de exemplare originale...
* fac ca decizia sa fie nula?.... care este parerea dvs.:oops::foottap::rtfm:











Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:10, 27 Noiembrie 2008
:offtopic: Interventie moderator
Potrivit Regulamentului de postare, nu adresati aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie autentica ?! mirah mirah Decizia de concediere in baza art 65 cm. nu contineconform art74 alin.d lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate ;instanta poate lua in ... (vezi toată discuția)
Concediere cu preaviz marcelapopa marcelapopa Buna ziua! Am primit si eu concedierea conform art 65(1) din Codul Muncii, cu preaviz de 20 zile, pana pe 29.07.09. Problema este ca, in 22.06.09 am primit o ... (vezi toată discuția)
Cum se face un memoriu? BENNY82 BENNY82 Am permisul retinut pentru conducere sub influenta alcoolului (0,65 in sange) si dosarul este in cercetare la politie. Am inteles ca pana la finalizarea ... (vezi toată discuția)