avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie autentica ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie autentica ?!

Decizia de concediere in baza art 65 cm. nu contineconform art74 alin.d lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate ;instanta poate lua in considerare acest fapt si sa anuleze decizia mentionind ca inainte de concedieri a efectuat angajari. -daca pe o decizie de concediere sunt unele adaugiri contrare unui act administrativ,poate fi considerata nula; in coltul de jos al deciziei scrie;refuza sa primeasca in fata martorilor si sunt mai multe semnaturi ale unor persoane. In prima faza mi sa dat o copie a acestei decizii,iar dupa 47 de zile mi sa comunicat originalul care nu corespunde cu copia .
cu stima
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2008
mirah, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirah , utilizator 20:50, 26 Noiembrie 2008
Art.74 prevede ce trebuie sa contina in mod obligatoriu decizia de concediere, santiunea fiind nulitatea acesteia
Decizia inmanata trebuie sa fie in original, fara stersaturi sau adaugiri. Daca refuzati sa primiti decizia aceasta vi se trimite prin posta cu confirmare de primire
Asa cum am spus mai inainte mi sa inminat o copie a originalului cu unele adaugiri iar dupa 47de zile mi sa trimis originalul care nu corespunde cu copia,termenul de 47 de zile nu e prea mare,pt comunicare?,care este parerea dvs.:wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris autentic?!-decizie nula?! mirah mirah O decizie de concediere cu art.65cm trebuie sa contina conform art 74 alin d si lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate,mai ales ca inainte de ... (vezi toată discuția)
Preaviz intrerupt de angajator ZuuM ZuuM am o problema cu angajatorul meu . dupa ce am fost concediat cu art.65din legea nr53/2003 si dat in preaviz , se gandeste sa ma cheme inapoi cand mai aveam 6 ... (vezi toată discuția)
La concedierea angajatului de către angajator cererea de concediere ... Magie1 Magie1 La concedierea angajatului de către angajator cererea de concediere trebuie data angajatului in mînă că în termen de 30 zile sa o contesteze in ... (vezi toată discuția)