Decizia de concediere in baza art 65 cm. nu contineconform art74 alin.d lista tuturor locurilor de munca disponibile in unitate ;instanta poate lua in considerare acest fapt si sa anuleze decizia mentionind ca inainte de concedieri a efectuat angajari. -daca pe o decizie de concediere sunt unele adaugiri contrare unui act administrativ,poate fi considerata nula; in coltul de jos al deciziei scrie;refuza sa primeasca in fata martorilor si sunt mai multe semnaturi ale unor persoane. In prima faza mi sa dat o copie a acestei decizii,iar dupa 47 de zile mi sa comunicat originalul care nu corespunde cu copia .
cu stima
Art.74 prevede ce trebuie sa contina in mod obligatoriu decizia de concediere, santiunea fiind nulitatea acesteia
Decizia inmanata trebuie sa fie in original, fara stersaturi sau adaugiri. Daca refuzati sa primiti decizia aceasta vi se trimite prin posta cu confirmare de primire
Asa cum am spus mai inainte mi sa inminat o copie a originalului cu unele adaugiri iar dupa 47de zile mi sa trimis originalul care nu corespunde cu copia,termenul de 47 de zile nu e prea mare,pt comunicare?,care este parerea dvs.:wave: