avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Site de lucrari diplome
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Site de lucrari diplome

Buna ziua, am urmatoarea problema, am dat o suma unei persoane de pe net pt intocmirea unei lucrari de diplome, suma s-a virat intr-un cont in banaca in care era trecut si numele dumnealui si nu am primit decat cateva informatii iar acum nu mai raspunde nici la mail nici la tel ce pot sa fac in acest caz daca am numele lui si nr de cont in care am virat respectiva suma cum pot fi trasi la raspundere acesti oameni? Multumwsc frumos.
Depuneti o plangere la politie, in care detaliati ceea ce vi s-a intamplat si atasati si probele mentionate de dvs. Organul de cercetare are obligatia sa incadreze in drept, ceea ce dvs sustineti. Exista insa si posibilitatea, ca sa fiti si dvs. intrebat de ce doreati sa cumparati o lucrare de diploma, in loc sa o faceti singur, sub indrumarea unui profesor. :hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune online Il pot denunta pe cumparator daca am trimis un colet in UK si nu a mai virat bani in cont?Am trimis coletul cu Posta Romana!Am primit un mail ca domnul din UK ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat. schimbul de e-mailuri constituie proba? radu_gabriel89 radu_gabriel89 Buna ziua, Am dorit sa cumpar materiale pentru o lucrare de licenta de la o persoana pe care am cunoscut-o pe internet. Lucrurile trebuia sa se desfasoare ... (vezi toată discuția)
Expert problema silvia p silvia p Buna seara,problema pe care o am este cu un expert topo .Am avut un proces de granituire cu un vecin pe care l-am pierdut din cauza INCORECTITUDINII ( ... (vezi toată discuția)