Am dorit sa cumpar materiale pentru o lucrare de licenta de la o persoana pe care am cunoscut-o pe internet. Lucrurile trebuia sa se desfasoare in felul urmator: ea pregateste licenta, eu ii trimit jumatate din suma, ea imi trimite licenta, eu ii trimit a doua parte. Pe e-mail mi-a trimis contul ei bancar si numele. Am trimis jumatate din suma si apoi nu a mai raspuns la telefon. M-am gandit ca trebuie sa fii nebun sa pacalesti oameni in acest fel, insa se pare ca am luat-o. Am gasit pe un formul confirmarea ca de fapt asta face si a mai inselat si alte persoane. In schimbul de e-mailuri am numele si contul ei bancar, precum si confirmarea ei ca i-am livrat banii dar ea nu mi-a trimis licenta. Ce pot face ca alte persoane sa nu mai pateasca asa ceva si in acelasi timp persoana respectiva sa fie pedepsita de lege?
Puteti face plangere la politie, fapta se poate dovedi prin declaratiile dvs, anuntul de pe net cu privire la redactarea licentei, plata primei parti, dar vedeti ce daclarati la politie sa nu va cerceteze si pe dvs.
Multumesc pentru raspuns.
Ce ar trebui sa declar ? S-a oferit sa imi ofere materiale pentru realizarea unei lucrari de licenta in schimbul unei sume de bani.