Am o intrebare si as fi foarte recunoscatore celor care ma pot ajuta. Sunt studenta si mi s-a cerut sa fac rost de un model de proces verbal de fabricatie, nu am gasit decat proces verbal de receptie, este acelasi lucru? Daca sunt doua lucruri diferite, cum il pot gasi, are si alta denumire?:D
sunt lucruri diferite
cand se finalizeaza o investitie se intocmeste proces verbal de receptie (pt uz interinstitutional si uz intern)
cand se fabrica produse de serie de obicei se intocmesc rapoarte de productie (pt uz intern)
aceste rapoarte pot fi inlocuite cu procesele verbale de productie
Fisa postului
marymary77
:help:DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU O FISA PENTRU OPERATOR LA INSTALATII AUTOMATE PENTRU PREPARAREA AMESTECURILOR(813112) SI OPERATOR LA FABRICAREA PRODUSELOR ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.