avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere studiu dosar recurs admis cu trimitere spre ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere studiu dosar recurs admis cu trimitere spre rejudecare

Buna ziua
am avut un proces la Curtea de Apel,inca nu s-a redactat sentinta,insa am solicitat un certificat de grefa prin care am inteles ca ,,recursul a fost admis si se trimite cauza spre rejudecare tribunalului"
In situatia in care dosarul se mai afla la curtea de apel pot solicita printr-o cerere studierea lui?
Va multumesc
cu stima
Daca hotararea nu s-a redactat inca, dosarul este la completul de judecata pentru motivarea solutiei pe care ati citit-o in condica de sedinta si scrierea deciziei.

Puteti avea acces la dosar in cele cateva zile in care va mai ramane la arhiva (dupa redactare), pana va pleca spre instanta inferioara (sau asteptati sa ajunga la acea instanta si il studiati acolo).
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
ContSters241434, utilizator
va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? ... Narcisa_ Narcisa_ Daca partea recurenta va castiga recursul, ce se va intâmpla? Instanta de recurs ca retrimite spre rejudecare instanței inferioare? Recurenta a ... (vezi toată discuția)
Sentinta si certificat de grefa adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Am avut un proces,prin care am avut castig de cauza in fond si in apel,insa instanta de recurs a considerat ca se impune casarea deciziei date in ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara ionut1978 ionut1978 Judecatoria da o solutie,Cu apel în 15 zile de la comunicare. s-a facut apel >Tribunalul Dispune rejudecare la ... (vezi toată discuția)