avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz inregistrare cerere de catre presedinte bloc si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz inregistrare cerere de catre presedinte bloc si administrator

buna ziua ,
Presedintele de bloc refuza sa primeasca o cerere ,pe motiv ca nu mai doreste sa fie presedinte,administratorul a zis ca ea nu este administrator si nu primeste cererea,ea numai incaseaza bani.
In cerere am cerut sa mi se arate facturile de reparatii ale liftului +decontul justificativ si modul de calcul al penalitatilor.
Nu numai eu doresc acest lucru ci si alti vecini , sa ni se arate facturile care trebuiesc platite.
Datorita datoriilor foarte mari la asociatie ni s-au taiat utilitatile si vecinii nu vor sa plateasca pana nu se arata ce avem de plata ,nu doar tabele si liste .
Ce pot sa fac in acest caz in care ma lovesc de acest refuz de a inregistra cererea ?
In instanta daca nu poate justifica lista de plata ,eu sunt obligat sa o achit ?
Cel mai recent răspuns: PPUIU , utilizator 13:15, 9 Aprilie 2012
Primul pas ar fi acela de a expedia cererea dvs. catre Asociatia de proprietari prin scrisoare cu confirmare de primire.

Puteti initia un proces in instanta, dar va trebui sa platiti o expertiza contabila.
Daca expertiza o sa va dea dreptate, evident ca nu trebuie sa mai platiti sumele nejustificate prevazute in listele de plata.
multumesc frumos ,stiti cumva, aproximativ cat costa o exeprtiza contabila
Depinde de volumul lucrarilor pe care le are de efectuat expertul contabil. Nu mai putin de 500 de lei (suma pe care, evident, daca aveti dreptate, o veti recupera ulterior de la Asociatie).
Onorariul pentru expert se stabileste de catre judecator, nu exista o suma fixa.
saru-mana
daca nu doreste sa semneze de primire ce pot face ,ma adresez primariei ?

Alte discuții în legătură

Lista de intretinere Elenapusa Elenapusa Cand 2 luni la rand (ianuarie 2016 si februarie 2016) listele de intretinere sunt scrise de mana administratorei, si afisate la avizier fara semnatura ... (vezi toată discuția)
Acte necesare la predarea gestiunii de la un administrator la altul vivi23ro vivi23ro sotul meu a fost ales administrator desi nu are atestarea obligatorie, s a oferit sa faca gratis calculele, deci fara contract si fara plata blocul fiind numai ... (vezi toată discuția)
Plata partiala intretinere ContSters255863 ContSters255863 Sunt chirias intr-un apartament din Bucuresti, fara acte legale. La lista de plati de pe luna curenta a venit sa platesc, in suma de 100 RON, reparatii terasa. ... (vezi toată discuția)