buna ziua ,
Presedintele de bloc refuza sa primeasca o cerere ,pe motiv ca nu mai doreste sa fie presedinte,administratorul a zis ca ea nu este administrator si nu primeste cererea,ea numai incaseaza bani.
In cerere am cerut sa mi se arate facturile de reparatii ale liftului +decontul justificativ si modul de calcul al penalitatilor.
Nu numai eu doresc acest lucru ci si alti vecini , sa ni se arate facturile care trebuiesc platite.
Datorita datoriilor foarte mari la asociatie ni s-au taiat utilitatile si vecinii nu vor sa plateasca pana nu se arata ce avem de plata ,nu doar tabele si liste .
Ce pot sa fac in acest caz in care ma lovesc de acest refuz de a inregistra cererea ?
In instanta daca nu poate justifica lista de plata ,eu sunt obligat sa o achit ?
Acolo, pe listele de plata cum a aparut acea cota de plata?. La fonduri... sau la cheltuieli de intretinere lunare, pentru ca numai intr-un caz este legal.
buna ziua si multumesc ,
Problema mea este refuzul administratorului de a inregistra o cerere de a-mi pune la dispozitie niste documente,respectiv facturi sa stiu si eu ce platesc ,nu le-am cerut niciodata dar acum am unele banuieli.Presedintele de bloc nu doreste sa intre in conflict a renuntat la functie .