avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii mi-a retinut tot debitul. Mai trebuie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii mi-a retinut tot debitul. Mai trebuie sa depun cautiune?

Anul trecut prin martie am depus o contestatie la Tribunal la o decizie de micsorare a pensiei de invaliditate...
Am primit acasa o citatie in care termenul era stabilit peste 1 AN!!..si mi se cerea sa depun o cautiune pentru judecarea cererii de suspendare. Intre timp eu am fost executat de Casa de Pensii retinandu-mi din pensie pe parcursul a 6 luni suma considerata de ei ca mi-au dat-o in plus. Intrebarea mea este : mai este necesar sa depun cautiunea deoarece am fost executat...si cum formulez cererea? si daca o depun cu 2 zile inainte de proces..e bine? nu stiu daca pot sa ma duc la proces eu fiind bolnav de diabet insulino-dependent 4 injectii pe zi si mai am si alte probleme ..iar un avocat nu imi pot permite ..
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:19, 5 Aprilie 2012
Inteleg ca decizia de debit a fost pusa in executare iar debitul a fost retinut integral. Nu mai trebuie sa depuneti cautiune intrucat nu mai aveti ce sa solicitati instantei in privinta cererii de suspendare a executarii deciziei de debit. Ramane ca instanta sa judece cauza in fond si sa stabileasca daca cei de la pensii au procedat corect stabilind un debit in sarcina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate - diabet gabrielsavu gabrielsavu Care este sansa mea de a fi pensionat inainte de vreme sau cand pot fi pensionat si in ce conditii ? Am 54 de ani, Sufar de diabet insulino-dependent din anul ... (vezi toată discuția)
Ce este executarea silita si ce pot face rima rima vreau sa stiu si eu ce inseamna executare silita si cum se procedeaza cu ea?se mai poate ceva face ?eu am avut un proces cu fosta firma angajatoare care ma dat ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare sau contestatie la decizie de impunere? valery valery Buna seara, Am primit o decizie de impunere care constituie titlu executoriu prin care urmeaza sa se retina in mod esalonat 1/3 pe luna din pensie, ... (vezi toată discuția)