Anul trecut prin martie am depus o contestatie la Tribunal la o decizie de micsorare a pensiei de invaliditate...
Am primit acasa o citatie in care termenul era stabilit peste 1 AN!!..si mi se cerea sa depun o cautiune pentru judecarea cererii de suspendare. Intre timp eu am fost executat de Casa de Pensii retinandu-mi din pensie pe parcursul a 6 luni suma considerata de ei ca mi-au dat-o in plus. Intrebarea mea este : mai este necesar sa depun cautiunea deoarece am fost executat...si cum formulez cererea? si daca o depun cu 2 zile inainte de proces..e bine? nu stiu daca pot sa ma duc la proces eu fiind bolnav de diabet insulino-dependent 4 injectii pe zi si mai am si alte probleme ..iar un avocat nu imi pot permite ..
Inteleg ca decizia de debit a fost pusa in executare iar debitul a fost retinut integral. Nu mai trebuie sa depuneti cautiune intrucat nu mai aveti ce sa solicitati instantei in privinta cererii de suspendare a executarii deciziei de debit. Ramane ca instanta sa judece cauza in fond si sa stabileasca daca cei de la pensii au procedat corect stabilind un debit in sarcina dvs.