avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare - cumparare autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare - cumparare autoturism

Am cumparat un autoturism prin contract de vanzare cumparare de la propietar. Am fiscalul proprietarului eliberat pe 26.03.2012, copie buletin si toate actele masinii. Eu nu am inregistrat masina nici la fisc nici nu am inmatriculat-o pe numele meu ( stiu ca am termen de 30 zile sa fac acest lucru ). Vreau acum sa revand masina, am si gasit cumparator dar nu stiu cum trebuie sa procedez. Daca eu fac contract de vanzare cumparare intre mine ( actualul propietar ) si viitorul cumparator, acesta are nevoie si de vreun fiscal eliberat pe numele meu, nu stiu care este procedura exacta. Am inteles ca eu ar trebui sa trec autoturismul la fisc pe numele meu, dupa care sa eliberez fiscalul ca nu am datorii si dupa aceea sa radiez masina pentru ca nu o mai detin eu, si nu stiu daca aceasta este singura procedura. Reamintesc ca nu au trecut decat 10 zile de cand sunt propietarul masinii prin contract de vanzare cumparare. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionescuionut2012 , utilizator 13:27, 5 Aprilie 2012
Daca mai este valabil certificatul fiscal il trece direct cumparatorul tau pe numele lui,pt ce sa o mai inregistrezi,alti bani alta distractie....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul tankolevente tankolevente Buna ziua se poate radia masina fara actele necesare,gen talon si certificat de inmatriculare?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Acte auto costyy73 costyy73 Am cumparat o masina ,la care am primit certificat fiscal si restul de acte necesare .Eu am inregistrato fiscal la primarie ,dar nu am inmatriculato si vreau ... (vezi toată discuția)