avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avizare si contrasemnare actele cu caracter juridic.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avizare si contrasemnare actele cu caracter juridic.

As vrea sa stiu daca, in mod obligatoriu, se avizeaza si contrasemneaza contractele individuale de munca la angajare ale salariatilor si deciziziile de incetarea a activitatii ale acestora, de catre consilierul juridic al unei societati comerciale, potrivit art. 4 din Legea nr.514/ 2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic.
Cel mai recent răspuns: MLV , utilizator 11:53, 5 Aprilie 2012
In principiu, nu se contrasemneaza c.i.m. de catre consilierul juridic ...
VA MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte incheiate de societati anielavana anielavana Intr-o societate comerciala cu capital majoritar de stat este necesar avizul oficiului juridic (semnatura unui jurist) la incheierea contractelor in ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic angajat pe baza de contract la o institutie publica orianadiana orianadiana as dori sa stiu daca pentru a fi angajat in functia de consilier juridic pe baza de contract la o institutie publica este obligatorie inscrierea in Colegiul ... (vezi toată discuția)
Jurist societate agricola SIHASTRU36 SIHASTRU36 Buna ziua! Supun atentiei dv urmatoarea speta.Verisorul meu vrea sa se angajeze la o societate agricola ca jurist.Este tanar si nu are experienta.Ar vrea sa ... (vezi toată discuția)