avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pierdut bon casa Cora
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pierdut bon casa Cora

Buna ziua, am fost inregistrata la standul cu promotii din hipermarket, insemnand nr bon, cnp, adresa, telefon...fara sa imi dau seama am pierdut/aruncat bonul. Dupa un timp am fost anuntata ca am castigat un ipad2 care este cam 2500lei si sincer n-as renunta la el, Am facut cerere ptr dulicat la respectivul bon dar nu vor sa imi dea, ca dureaza f mult, ca defapt nici nu au cum sa imi dea bonul...etc, motive! Intrebarea mea este: cum reusesc sa-i conving, sau care sunt caile legale de a intra in posesia unei copii a bonului de casa. Si asta cat mai repede ptr am doar 6 zile la dispozitie. Va multumesc si astept cu interes raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:17, 5 Aprilie 2012
Din punctul meu de vedere nu au cum sa va emita un duplicat al bonului fiscal pentru ca acestea nu sunt nominale. Verificati daca exista un regulament al concursului si daca pentru ridicarea premiului este nevoie de prezentarea bonului, avand in vedere ca ati fost deja inregistrata in baza bonului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda, inselaciune claudiaszabo claudiaszabo in cursul zilei de 28 aprilie 2012 ora 17.45 mama mea a fost contactata telefonic pe nr de telefon fix si a fost instiintata de catre delegatul oficial vezi ... (vezi toată discuția)
Concurs cu premii in bani laura-jurist laura-jurist in czul in care o firma care produce materiale de constructii, in scopu stimularii achizitionarii acestora, doreste sa ofere premii in bani, acestia fiind pusi ... (vezi toată discuția)
Vanzare-societate comerciala gargamella gargamella Buna ziua! Am un srl-d infiintat in 2010,nu am accesat ptr fonduri, cu : comert cu ridicata al materialului lemnos, depozitari , constructii , in general ... (vezi toată discuția)