avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

constructii

Am o societate de constructii.
Materialele pe care le aprovizionez le scade contabilul doar pe bonuri de consum.
Nu am angajati experti in constructii .
Procedez legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:18, 8 Aprilie 2012
Bonurile de consum fiind intocmite de dvs. pe baza unor situatii de lucrari sunt perfect legale. In constructii nu exista ca in alte domenii retetare si doar dvs. stiti ce consumuri exista pe fiecare lucrare in parte (consumurile in constructii nu sunt normate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Casa si bon de consum Crinisor Crinisor Buna seara, in registrul de casa se trece si suma de pe z-ul de casa, la rubrica incasari? este vorba despre societate cu vanzare cu amanuntul, alimentatie ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale si facturi combustibil ajutor!!! irina_nico irina_nico Buna ziua! Am mai multe bonuri fiscale pentru combustibil iar factura este emisa la o data ulterioara. Cum inregistrez receptia combustibilului(achizitia lui ... (vezi toată discuția)