avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri salariale

In anul 2008, am terminat Univ .Spiru-Haret (2004-2008),specializarea sociologie-psihologie ID, fiind incadrata in 2009 ca institutor si apoi in 2010 ca profesor inv .primar.Mentionez ca am o vechime in inv de 27 de ani.La 23 dec 2011, directorul scolii unde functionez mi-a adus la cunostinta ca va da decizia de a ma retrograda din functie la statutul de invatator, pe motiv ca facultatea nu a fost acreditata., desi eu am diploma cu antetul Ministerului Educatiei.A dat decizia de modificare a salariului de baza in 22 dec 2011, cu aplicare de la 1 ian. 2010.Mi s-au oprit banii insa din 1 dec 2011, iar decizia mi-a fost inmanata la cererea mea inregistrata la secretariat pe 12 ian 2012.De atunci lunar imi sunt opriti bani, iar de curand mi s-a spus ca e posibil sa-mi opreasca si pe 2010-2011. Va rog sa-mi spuneti daca e normal, legal si corect ce se intampla/ Ce as putea face?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 5 Aprilie 2012
Atata timp cat nu ati contestat in instanta decizia respectiva, totul pare legal chiar daca nu ar fi ...

Orice decizie de modificare unilaterala a c.i.m. trebuia contestata la vremea respectiva in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia.

Ultima zi de contestare a fost 27.02.2012, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor sau institutor? deiuta deiuta am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, [b]nu profil pedagogic[/b], dupa care am urmat si absolvit [b] cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant primar ovidiubogdan ovidiubogdan Sunt invatatoare cu o vechime de 25 ani , grad didactic I , absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie , specializarea Psihologie din cadrul Univ. ... (vezi toată discuția)
Certitudine in cazul absolventilor spiru haret? paulaprof paulaprof Buna ziua! Ma adresez d-voastra deoarece ma aflu intr o situatie incerta in ceea ce priveste validitatea diplomelor de la Spiru Haret. Am absolvit in 2008 la ... (vezi toată discuția)