avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

In cazul demisiei unui salariat i se acorda zilele de concediul de odihna cuvenite pe lunile lucrate?
Cel mai recent răspuns: greek_do , utilizator 21:47, 5 Aprilie 2012
Pe perioada preavizului acordat pentru demisie , salariatul poate beneficia de CO pentru perioada lucrata... in caz contrar, la incetarea c.i.m. zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani (art.146 alin.4 C.mun.)
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului de munca cu art 55 lit b adrian1966 adrian1966 In data de 22.02.2017 mi-am depus cererea de incetarea a contractului de munca , incepand cu data de 24.02.2017 . Nu am primit nici un raspuns . ce ma ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz ina 64 ina 64 Buna ziua, sora mea si-a gasit un serviciu mai bun in alta parte , a depus cererea de demisie cu preavizul de 20 de zile lucratoare, dar mai are de luat 4 ... (vezi toată discuția)
Demisie - zile co si libere neefectuate dana.tim dana.tim Buna ziua, as dori sa stiu in cazul unei demisii ce se intampla cu zilele de CO si libere neefectuate (pot fi scazute din perioada de preaviz) ? Si ... (vezi toată discuția)