avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum afecteaza noua lege cursul procesului pentru o ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum afecteaza noua lege cursul procesului pentru o taxa auto achitata in 2009?

Buna ziua

Am urmatoarea situatie: am achizitionat o masina din Germania in septembrie 2009. Am achitat minutata taxa. In februarie 2011 am hotarat sa solicit si eu pe cale judecatoreasca restituirea banilor. Primul termen de judecata este luna aceasta pe 24 aprilie.

Intrebarea mea este cum influenteaza un proces existent modificarile aduse legii privind taxa auto de anul acesta? Se judeca dupa vechea lege sau dupa cea noua? Am vreo sansa sa imi primesc banii?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
firsd, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 20:04, 5 Aprilie 2012
buna ziua ,
nu influenteaza se judeca conform legii sun imperiul careia aiti achitat taxa ,
solicitati restituirea sumei
bafta
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt. Ati sti sa-mi indicati solutii date anul acesta, ulterior legii, in cazuri similare pe care le-as putea gasi pe net?
tribunalul mehedinti ,tribunalul bucuresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare danasorescu danasorescu Buna ziua,locuiesc in Bucuresti,am cumparat in luna mai 2010 un autoturism ford la mana a doua,adus din Germania si inmatriculat pentru prima data in ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare irina-popa-80 irina-popa-80 In anul 2008 am achitat taxa de poluare in cuantum de 3181 Ron, am solicitat Administratiei Finantelor Publice Bacau restituirea sumei, reprezentand taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto platita in 2008 - litigiu aflat pe rolul instantei, in recurs stanculescustelian stanculescustelian In anul 2008 am achizitionat auto marca Opel Vectra, fabricat in 1999, inmatriculat in germania. Pentru inmatricularea auto in Romania am fost nevoit sa achit ... (vezi toată discuția)