avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament ipotecat de la cuplu divortat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament ipotecat de la cuplu divortat fara partaj

Vreau sa cumpar un apartament cu 4 camere ipotecat la banca dar exista urmatoarea speta : proprietarii sunt divortati, nu au facut partajul iar ea mi-a zis ca intai sa virez ipoteca la banca respectiva si restul de bani in mana. Intrebari :cum virez banii, cum/cand se fac actele in acest caz, este normal sa se procedeze asa, cum sa fac sa iasa bine sa nu ma pacalesc? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:17, 5 Aprilie 2012
Luati legatura cu banca. Incheiati actul de v/c cu ambii soti (lucru perfect posibil, chiar daca fostii soti nu au facut partajul) in conditiile precizate de banca (plata unei parti din pret in contul bancii si a restului de pret catre vanzatori). In acest fel nu veti risca nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pe imobil dobandit inainte de casatorie Roberta27 Roberta27 am divortat acum cativa ani dar nu am facut partajul. Am dobandit inainte de casatorie un apartament, prin donatie nde la parintii mei. In timpul casatoriei , ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)