avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?

Buna ziua am si eu o nelamurire,am avut un contract de munca din data de 1.10.2006 pana in data de 24.06.2008,iar din data de 10.07.2008 m-am reangajat,sunt insarcinata in 22 saptamani,pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?daca am cateva zile intrerupere?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:53, 28 Noiembrie 2008
Nu va faceti griji, veti beneficia de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Elena29Melania Elena29Melania Buna seara! Am lucrat timp de 8 ani pana la data de 10 aprilie 2018, apoi am avut o intrerupere in cartea de munca pana pe 3 septembrie 2018, pe 3 septembrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anca84 anca84 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Sunt insarcinata in 6 saptamani. Am lucrat din 16 iulie 2010 la o firma pana in 12 ianuarie 2011 ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)