Nu stiu cum sa explic...
O cunostinta, adica o mamica aunui elev de-al meu m-a intrebat azi ce poate face, caci i-a venit somatie de la primarie, sa plateasca o amenda de... pentru solicitare la 112, nejustificat, desi in acel moment era atacata de fostul concubin, care cand a vazut/auzit politia a fugit de la locul faptei. femeia mai spune ca a contestat decizia politiei, dar contestatia i-a fost respinsa.
ce poate sa mai faca, ca sa nu-si piarda ajutorul social si locuinta? fiind parinte unic ii e si mai greu.
Somatia i-a fost transmisa ca urmare a respingerii ca neintemeiata a plangerii formulata in instanta impotriva amenzii contraventionale? Este important sa ne precizati pentru a va putea ajuta cu un raspuns.
Avand in vedere lipsa de detalii concrete privitor la succesiunea de evenimente care au condus la apelarea numarului de urgenta ,se impune sa reveniti cu detalii
cred ca m-am lamurit si eu... initial zicea ca la politie a facut contestatia, acum, cand am cerut detalii a zis ca la tribunal si a fost respinsa.
De fapt, sunase la 112 in mod repetat. Ei (ea si copilul) fiind in casa, iar el (fostul concubin, tatal copilului) vroia sa intre in locuinta femeii, batea la usa si facea scandal.
Ce am mai aflat e ca nu e vorba doar de o amenda ci de trei.
Politistii probabil au considerat ca nu erau in pericol, din moment ce erau in spatele usii inchise.
Incredintare minor
ancanet
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema!
Fratele meu traieste in concubinaj cu o femeie, in urma caruia s-a nascut un copil, care la ora ... (vezi toată discuția)