avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA in cazul unui autoturism cumparat in Romania si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA in cazul unui autoturism cumparat in Romania si inmatriculat in Bulgaria

Un autoturism cumparat in Romania si inmatriculat in Bulgaria beneficiaza in cazul producerii unui accident de RCA valabil si in tara noastra
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 19:18, 7 Aprilie 2012
daca nu aveti RCA in Romania, nu aveti cum sa beneficiati de el...;)
viobubu a scris:

Un autoturism cumparat in Romania si inmatriculat in Bulgaria beneficiaza in cazul producerii unui accident de RCA valabil si in tara noastra

Raspunderea civila auto se rezolva/acopera cu cartea verde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Există posibilitatea încheierii unei polițe de tip rca valabilă în românia-ue pentru un automobil înmatriculat într-un stat non-ue? asgard asgard Buna ziua, Exista posibilitatea incheierii unei polite de tip RCA valabila in Romania si alte state UE, pentru un automobil inmatriculat intr-un stat ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, rca-ul meu este expirat leorot leorot buna seara, astazi am fost lovit de o masina inmatriculata in bulgaria, din vina lui, pe care si-a recunoscut-o. eu am rca expirat. pot sa imi repar ... (vezi toată discuția)
Asigurari masine stefano78 stefano78 Buna ziua am fost chemat in istanta in proces cu inspectoratul de politie pt un accidentul produs anul trecut. In citatie am fost informat ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)