avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Interpretare articol hg 1425/2006 modificata
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Interpretare articol hg 1425/2006 modificata

ART. 34
(1) Serviciul extern de prevenire şi protecţie trebuie să întocmească un raport de activitate semestrial, potrivit modelului prevăzut în anexa nr. 10.
(2) Raportul trebuie înaintat, în termen de 15 zile de la încheierea semestrului, inspectoratului teritorial de muncă pe raza căruia serviciul extern de prevenire şi protecţie îşi are sediul social.

Eu ca seviciu extern ssm sunt autorizat din 01.10.2009 si am depus raport la 6 luni adica 01.04. 2010, 01.10.2010samd, .Din 2011 trebuie sa depin la 01.01 si apoi la 01.07 ? Semestrial nu inseamna din 6 in 6 luni de cand am inceput aceasta activitate ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:48, 6 Aprilie 2012
Se depune in termen de 15 zile de la expirarea semestrelor (Ex. 15.07.2012; 15.01.2013)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare semestriala accidente de munca Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,sunt noua in domeniu,va rog spuneti-mi si mie cum se face raportarea semestriala a accidentelor in munca?Daca nu este nici un accident se mai face ... (vezi toată discuția)
Ssm si psi rominaduca rominaduca Buna ziua. La o microintreprindere( servicii asistenta medicala), cu un singur angajat, cine poate sa intocmeasca documentatie ssm si psi? Este obligatorie? ... (vezi toată discuția)
Contractul de prestãri servicii în domeniul ssm rescont rescont Vă rog să mă ajutaţi în soluţionarea unei probleme legată de prevederile contractului de prestări servicii în domeniul SSM. Având în vedere ... (vezi toată discuția)