avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... despre locuinte sociale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

despre locuinte sociale

am fost repartizat intrun bloc de locuinte sociale. locatarii se pot constitui intr-o asociatie de locatari? ce lege stipuleaza acest aspect?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:01, 6 Aprilie 2012
In principal interesati-va la primaria de care apartineti, la biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, in ce conditii vi se recunoaste o asemenea asociere si procedati in consecinta.

Puteti sa va organizati intr-o asociatie de chiriasi cu scopul de a apara interesele acestora in fata proprietarului, dar si pentru gospodarirea condominiului.
Trebuie sa convocati o AG a chiriasilor, sa hotarati acolo infiintarea unei asemenea asociatii, redactati PV al AG.
Elaborati un statut.

E bine sa fiti organizati si uniti pentru a trai intr-un loc civilizat si in conditiile unor reguli comune de convietuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii/ drepturi chiriasi Maria2143 Maria2143 Buna ziua! Incep prin a face o afirmatie pe care mi-o asum, fiind punctul de la care consider ca poate pleca o dezbatere de interes, daca nu foarte ... (vezi toată discuția)
Infintare asociatie de locatari Neea_86 Neea_86 Buna ziua!As vrea daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!As dori sa stiu care sunat etapele infintarii unei Asociati de Locatari;ce acte avem nevoie;de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ... MARIUC MARIUC Buna ziua, Sunt proprietarii obligati sa faca dovada catre presedinte ca sunt proprietari in acte? Daca este sau nu obligatoriu aceasta actiune, scrisorile ... (vezi toată discuția)