avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Masina distrusa de zapada
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Masina distrusa de zapada

Buna seara, am o problema (cine nu are) si as avea mare nevoie de un sfat/punct de vedere...parere

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc , de pe acoperisul balconului meu (nu stiu daca exista sau nu autorizatie pentru inchiderea balconului , asa a fost cumparata garsoniera respectiva) a cazut o cantitate de zapada peste o masina parcata la nici 2 metri de bloc, fiind avariata in proportie de 50%, nu exista loc de parcare specificat de catre primarie in zona respectiva , cine se face vinovat in aceasta cauza ? Eu , Asociatia de Locatari , Proprietarul masini sau ?
Proprietarul masini a facut deja o adresa ... s-a prezentat cu un avocat si mi-au propus o intelegere pe cale amiabila (eu urmand sa platesc o parte din dauna)
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 09:39, 6 Aprilie 2012
Asociatia ,chiar daca ar exista un contract intre proprietarul masinii si ADP nu face parte
din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zapada cu gheata cazuta pe masina in fata blocului cosmodudu cosmodudu Buna seara Am si eu o problema care ma confrunt pentru a doua oara. Am un loc de parcare la 3 metri de bloc.dat de ADP . Acum 2 ani a cazut ... (vezi toată discuția)
Avarii auto cauzate de cadere de zapada acoperis balcon viomari viomari Buna sera, Am si eu o speta si va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce este de facut. Azi m-am trezit ca zapada de pe acoperisul balconului unui vecin de la ... (vezi toată discuția)
Proces pentru caderi de zapade de pe balcon in care este implicata si asociatia de locatari vladulescu21 vladulescu21 Buna seara,am o intrebare la Dvs.Sa va spun despre ce este vorba.In urma cu 3 ani(16.12.2012) de pe balconul meu ,eu sunt la etajul 4 a cazut zapada pe masina ... (vezi toată discuția)