avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chirie ,CASS,cetatean strain
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chirie ,CASS,cetatean strain

Buna ziua, Cetatean roman-canadian ,stabilit in Canada ,da in chirie apartament in Romania ,are datorii la fondul de sanatate din venitul de inchirirere ? multumin
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 15:21, 12 Aprilie 2012
Conform Legii sanatatii din pacate datoreaza si acest impozit.
multumesc ,
Am intrebat la Casa de Asig.de Sanatate si raspunsul lor este ca nu datoreaza la fondul de sanatate daca nu are domiciliul stabil in Romania.
Venitul din cedare folosintei bunurilor imobile este supus doar impozitului pe venit de 16% (cu cota forfetara ajungeti la 12%)
multumesc pentru raspunsuri
nu inteleg cota forfetara ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

chiria apartament iulica2009 iulica2009 buna ziua, dau in chirie un apartament si as dori sa stiu cat este impozitul care trebuie sa-l platesc la Finante pe chiria incasata (vezi toată discuția)
Impozitul din inchiriere imobiliara ContSters70318 ContSters70318 In cazul in care sursa de venit a unei persoane provine din dreptul de proprietate(chirie) iar valoarea acesteia nu depaseste venitul minim garantat,mai ... (vezi toată discuția)
Unde ? atomol atomol As dori sa stiu unde se inregistreaza un contract de inchiriere -la adm. fin. unde se afla proprietatea inchiriata sau la adm fin.din judetul unde are ... (vezi toată discuția)