avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martor in proces de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martor in proces de divort

Fiica majora rezultata dintr-o casatorie anterioara (fiica reclamantului) si care locuieste cu cuplul care divorteaza, poate fi martor in procesul de divort ?
Copilul provenit dintr-o alta casatorie nu poate depune marturie in calitate de martor in cazul divortului sotilor, in art.190 din Codul de procedura civila prevazandu-se expres interdictia de a depune declaratie in calitate de martori a descendentilor, fie ca sunt din afara casatoriei, fie ca sunt rezultati din casatorie.
Nu exista conditia in respectivul articol ca descendentul sa fie copilul ambilor soti.

Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
ContSters241434, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul poate fi martor la proces ? karenina-roman karenina-roman Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Copilul mai mare de 9 ani poate depune marturie in cadrul unui proces de divort cu minor de 2 ani si jumatate? ... (vezi toată discuția)
Martori in proces divort rux123 rux123 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: intr-un proces de divort poate fi adus ca martor copilul meu din casatoria anterioara? Mentionez ca fiica mea este majora ... (vezi toată discuția)
martor - cerere instituire a ordinului de protectie mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca la cererea de emitere a unui ordin de protectie, reclamantul poate aduce ca martor propria fiica, cu care dealtfel si ... (vezi toată discuția)