avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Martori in proces divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Martori in proces divort

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: intr-un proces de divort poate fi adus ca martor copilul meu din casatoria anterioara? Mentionez ca fiica mea este majora in acest moment, si locuieste in prezent cu tatal ei.
Din informatiile gasite de mine online am inteles ca descendentii directi nu pot fi adusi ca martori in procesul de divort al parintilor, dar situatia este una particulara, fiica mea provenind din casatoria anterioara.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna ziua,
Din pacate NU!
Din fericire nu! Copiii nu rezolva problemele parintilor si nu e bine sa fie implicate in ele, chiar de sunt majori, independent ca sunt din alte casatorii, adoptati etc. Cam asta e ideea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces de divort ContSters143145 ContSters143145 Fiica majora rezultata dintr-o casatorie anterioara (fiica reclamantului) si care locuieste cu cuplul care divorteaza, poate fi martor in procesul de divort ? (vezi toată discuția)
Cum se impart creditele in cazul unui partaj? iu8lia3 iu8lia3 Buna seara tuturor.Am o intrebare..in cazul unui divort cu acordul partilor, in fapt fiind si 2 copii, ambii majori, unul deja casatorit si altul necasatorit. ... (vezi toată discuția)
Copilul poate fi martor la proces ? karenina-roman karenina-roman Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Copilul mai mare de 9 ani poate depune marturie in cadrul unui proces de divort cu minor de 2 ani si jumatate? ... (vezi toată discuția)