avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... absenti in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

absenti in instanta

buna ziua,

Vreau sa deschid proces pentru iesirea din indiviziune, dar ceilalti mostenitori au declarat ca nu se vor prezenta la nicio infatisare. Ce se intampla in acest caz?

Eu va trebui sa fac un drum de 300 km de fiecare data si nu-mi convine s-o tin din amanare in amanare.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: marfan , utilizator 19:23, 6 Aprilie 2012
Daca nu se prezinta, desi sunt citati legal, cel mai probabil va veti sustine cauza singur, nu este deci nici o problema daca acestia nu se prezinta, chiar s-ar putea sa va favorizeze.
Daca ceilalti mostenitori sunt citati legal si nu vor sa se prezinte, cauza se va judeca in lipsa lor. Daca dv. sunteti nevoit sa parcurgeti 300 Km la fiecare termen, este preferabil sa apelati la un avocat local.
e adevarat,

si de la a cata infatisare la care nu se prezinta ceilalti instanta hotaraste sa discute numai cu mine?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot depune intampinare? bettyna bettyna Buna ziua, Am si eu o nelamurire legata de termenul de depunere al unei intampinari. Mama mea este mostenitoarea (alaturi de alti mostenitori) a doua ... (vezi toată discuția)
Partaj teren Stelian Brotea Stelian Brotea Buna ziua, Pe titlul de proprietate sunt 3 mostenitori. Unul dintre ei nu vrea sa faca succesiune dupa parinti ca sa putem face partajul terenului. Daca ... (vezi toată discuția)
Cum pot cere despagubirea partii mele din succesiune adriana80 adriana80 Buna ziua. incerc sa va expun pe scurt situatia mea. Tatal meu a decedat acum 8 ani de zile, iar mama doar acum a inceput demersurile pentru succesiune. ... (vezi toată discuția)