avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... as dori legea 746 din 2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

as dori legea 746 din 2008

Am nevoie de legea 746 din 4.11.2008.
As fi recunoscatoare daca o are cineva si mi-o poate trimite.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ankalaura85 , utilizator 18:33, 28 Noiembrie 2008
Intrati pe www.legestart.ro si obtineti gratuit orice act normativ din orice M.O.
Introduceti numai felul actului normativ, numarul si anul si in doua secunde aveti acces la el si il puteti si copia.
:oops: Nici nu exista aceasta lege in 2008 .........
Poate doriti Monitorul Oficial nr.746/4.11.2008 ;) ... daca da, il gasiti aici [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc mult!

Data post: Sambata, 29 Noiembrie 2008, 12:12

Intr-adevar nu exista.Mi-a cerut-o cineva si din pacate trebuia sa ma documentez si eu mai in amanunt.Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt cresterea copilului Ramona24 Ramona24 Salut a aparut noul act normativ privind indemnizatia pt cresterea copilului?Vreau sa ma documentez! Daca da va rog sa mi spuneti unde il ... (vezi toată discuția)
Legislatie noua Ramona24 Ramona24 salut...puteti sa-mi spuneti daca s-a publicat actul normativ care include si problema indemnizatiei de crestere a copilului de pana la 2 ani? ... (vezi toată discuția)
Aplicabilitate legea 329/2009 cugetatorul cugetatorul Nu stiu daca locul acestui subiec ar fi chiar aici dar nu am gasit un loc mai bun. Vreau sa ridic problema deja celebri legi 329/2009. Legea a trecut pe la ... (vezi toată discuția)