avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Animale care sunt tinute si isi fac nevoile pe spatiul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Animale care sunt tinute si isi fac nevoile pe spatiul comun

Asociatia de proprietari nu se implica in a rezolva problema unei locatare care aduce animale in scara blocului. Ele isi fac nevoile peste tot si aceasta situatie trebuie sa inceteze.
Se pare ca va trebui tot eu sa rezolv si asta si va intreb la ce institutii ma pot adresa cu succes in rezolvare pentru ca locatara sa nu-si mai permita sa faca asta.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:19, 12 Aprilie 2012
Costica....
Puteti sesiza oficial compartimentul politia animalelor din politia responsabila domiciliului dvs
La multi ani si dvs.!
Daca nu ati fi fost dvs. probabil ca mai asteptam si azi raspunsul la intrebarea mea. Chiar sa nu stie nimeni? Chiar nimeni nu s-a mai confruntat cu asa ceva? Imi vine greu sa cred.

Multumesc.
Vedeti dvs ,problemele nascute de proprietari -a unora dintre acestia,privitor la modalitatea de comportare in imobil,lipsa de atentie,de intelegere ,de toleranta fata de vecini ,se rasfrang negativ si asupra animalelor de companie ,care de multe ori au de suferit datorita dezinteresului detinatorilor/stapanilor pentru minimum de educatie/instruire.
Ati afirmat ca " Ele isi fac nevoile peste tot ",fara insa a incadra responsabilitatea detinatorului,a carui carente de interes si de manifestare in imobil are ca si consecinta acumularea si exprimarea de nemultumire la adresa necuvantatoarelor .
Exista opinii distincte la nivelul imobilelor privitor la existenta si acceptarea de animale....in majoritatea situatiilor acceptarea acestora fiind mult ingreunata de lipsa de educatie din partea stapanilor
Pai e vorba de animale fara stapin. Nu le tin in casa, ci pe holul blocului le incurajeaza sa intre si sa stea, sa isi faca nevoile, tot tacimul.
Costica33 a scris:

Asociatia de proprietari nu se implica in a rezolva problema unei locatare care aduce animale in scara blocului.

Cel mai indreptatit sa se implice in rezolvarea acestei probleme este presedintele asociatiei de proprietari.
Presedintele poate discuta cu persoana care aduce animalele in bloc, poate lua atitudine impreuna cu alti vecini si sa dea acele animale afara.
Apoi tot presedintele poate face o adresa catre Autoritatea de sanatate publica din zona in care sa descrie situatia si sa ceara, in numele proprietarilor pe care-i reprezinta, sprijinul inspectorilor acestei autoritati.
Pentru ca ne-ati spus ca sunteti presedinte, cautati adresa ASP pe internet si trimiteti o sesizare cu datele si adresa dumneavoastra si a vecinei cu pricina. In cateva zile o sa fiti contactat telefonic si-o sa stabiliti data si ora cand vor veni inspectorii sa verifice sesizarea si sa dispuna masuri.

Alte discuții în legătură

Taxa animale ContSters122354 ContSters122354 se aplica vreo taxa pt detinatorii de animale de casa (vezi toată discuția)
Caine in apartament bloc david9797 david9797 buna ziua. vecina are un caine labrador este tinut 95% in apartament scos numai pt nevoi. cainele face galagie ,latra ori cine merge pe casa scarii. indiferent ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)