avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Animale care sunt tinute si isi fac nevoile pe spatiul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Animale care sunt tinute si isi fac nevoile pe spatiul comun

Asociatia de proprietari nu se implica in a rezolva problema unei locatare care aduce animale in scara blocului. Ele isi fac nevoile peste tot si aceasta situatie trebuie sa inceteze.
Se pare ca va trebui tot eu sa rezolv si asta si va intreb la ce institutii ma pot adresa cu succes in rezolvare pentru ca locatara sa nu-si mai permita sa faca asta.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 09:19, 12 Aprilie 2012
Nu. Am spus ca presedintele asociatiei nu se implica si intrebarea era legata de absenta implicarii acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa animale ContSters122354 ContSters122354 se aplica vreo taxa pt detinatorii de animale de casa (vezi toată discuția)
Caine in apartament bloc david9797 david9797 buna ziua. vecina are un caine labrador este tinut 95% in apartament scos numai pt nevoi. cainele face galagie ,latra ori cine merge pe casa scarii. indiferent ... (vezi toată discuția)
Buna seara! ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o ... Yaruleto Yaruleto Buna seara! Ce ne facem cu pisicile fara stapan hranite de o familie de destepti de la un bloc care isi fac nevoile peste tot in curtea casei mele? Am incercat ... (vezi toată discuția)