avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... caine in apartament bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

caine in apartament bloc

buna ziua. vecina are un caine labrador este tinut 95% in apartament scos numai pt nevoi. cainele face galagie ,latra ori cine merge pe casa scarii. indiferent ca este ziua sau noapte . rog frumos sa ma ajutati ce se poate face .legal.? exista ceva variante? este insuportabil deja latratul X-( mai ales in toiul noptii.nu se poate sta de vb cu stapana cainelui. multumesc de rapsuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:58, 23 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal, nimic.
Daaa, cica ar trebui sa suni la politia comunitara si sa-l reclami pentru tulburarea linistii publice = vax !
Nici amenda nu-i vor da, nici cainele nu va inceta sa latre, deci nu se poate rezolva nimic.
Poate doar prin bunavointa stapanului cainelui sa incerce sa-l dreseze pe caine sa nu mai latre aiurea, dar asta e chiar o utopie in tara noastra.
Daca nu-si face nevoile pe scara blocului sau in aleea de acces sau daca stapanul strange mizeria dupa caine, atunci puteti sa va declarati fericiti ca doar latra.....
Concret, pentru noapte, nu aveti decat varianta dopurilor pentru urechi pe care le puteti gasi in orice super-market sau la orice farmacie.
Si nu, nici asociatia nu poate face nimic, nici concret, nici legal.....sorry.
Ultima modificare: Duminică, 23 Octombrie 2016
Daniel4x4, utilizator
Sigur ca daca nu faceti nimic, nu se va schimba nimic.
Dar facand, actionand, reclamand... sunt sanse sa se schimbe situatia.
Va sugerez sa sesizati in scris Directia de sanatate publica, Primaria, Politia locala, Politia Judeteana, Prefectura, presa...
Daca dv nu putetisolutiona direct cu proprietarul,initial incercati sa implicati presedintele de asociatie
Daca acesta nu doreste sa se implice sau se loveste de dezinteresul proprietarului,sesizati oficial politia responsabila imobilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cainele vecinului evgheni evgheni Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea. Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)
Caine "de apartament" insuportabil Lucian_Stroe Lucian_Stroe Vecinii de deasupra detin un caine \"de apartament\" pe care nu-s in stare sa-l controleze, astfel ca acesta latra intr-un mod insuportabil, la absolut orice ... (vezi toată discuția)