avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Criminalistica - in ce conditii pot deveni criminalist?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Criminalistica - in ce conditii pot deveni criminalist?

buna,as vrea sa aflu mai multe detalii despre criminalistica,facultatea care trebuie urmata,examenul de admitere este greu,daca aceasta meserie este cautata si aici si in strainatate ,daca la angajare chiar este obligatoriu sa dai o proba fizica si daca poti lucra numai in laborator si nu pe teren?sunt in cl.a12-a si chiar sunt interesata de aceasta meserie si as fi recunoscatoare daca mi-ati putea raspunde.:D
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 01:09, 14 Aprilie 2012
nu exista o facultate de "criminalistica".in cadrul FACULTATII DE DREPT,se studiaza si criminalistica.este o disciplina.la fel ca si criminologia.
Ceea ce ati vazut dvs in fimele americane nu se aplica si la noi. Nu exista o profesie de criminalist si atat.

Cei care se ocupa de cercetarea infractiunilor de violenta sunt specialisti din mai multe ramuri.
In principal sunt procurorii si organele de cercetare penala (politistii) si, de asemenea, se apeleaza la experti, medici legisti etc.

In cadrul facultatii de drept criminalistica este o materie de semestru si nu toate facultatile o au in programa.

In consecinta va duceti la Facultatea de drept, la Academia de Politie sau la Medicina pt a va apropia cat de cat de ceea ce doriti sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept penal - as alege aceasta specializare, dar nu stiu daca pot din primul an de facultate ChloeN ChloeN Buna! A venit momentul sa ma decid in ceea ce priveste facultatea si am ales Dreptul. Din cate informatii am cules, recunosc ca Dreptul penal ma atrage foarte ... (vezi toată discuția)
Visul meu este sa ajung criminalist de multi ani, dar problema ... Sally Face Sally Face Visul meu este sa ajung criminalist de multi ani, dar problema e ca nu stiu cum. Nu stiu in Romania la care facultate sa ma duc (eu ma gandeam la facultatea de ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)