avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transmitere revisal-incetare contract duminica.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transmitere revisal-incetare contract duminica.

Buna ziua!
Daca la un contract pe perioada determinata ultima zi de lucru este 07.04(sambata) iar incetarea lui este pe 08.04 cand transmit revisal-ul cu incetarea contractului din 08.04? Vineri sau trebuie sa vin duminica la birou??
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 6 Aprilie 2012
In acest caz, incetarea c.i.m. o puteti transmite si luni pe data de 09.04.2012 , fara nicio problema, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe per. determinata G.V. G.V. Buna, am o intrebare: am incheiat un contract de munca pe perioada determinata de la data de 01.09.2012-30.11.2012. Daca 30 noiembrie este vineri, asa am ... (vezi toată discuția)
Resurse umane androneoana androneoana Am un contract de munca pe perioada determinata 15.08.2015-30.04.2016 Ultima zi de lucru este 29.04.2016. Ii fac incetare pe 30.04.2016 chiar daca pica ... (vezi toată discuția)
Concediu fara salar Andrei Gica Andrei Gica Durata unui concediu fara salar se masoara in zile calendaristice sau in zile lucratoare? (vezi toată discuția)